Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordvändigt

Mitt liv skulle vara över 

Om orden svek mig

Ty de har varit mina andetag 

Var gång livet svikit

Så låt mitt skrivande leva 

Låt orden aldrig svika mig

Tills de sista andetagen 

Har lämnat mina lungor 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-10 08:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Huvudsaken Det finns mening
Bakom orden från dig och
alla andra -eller hur?
(Vad mening
nu är,?)
;)
2023-04-11

  Monika A Mirsch VIP
När orden sviker
lever känslan kvar
och kräver
ett svar....
"låt mitt skrivande leva"
Tack Maria
för ordvändigt
och ordvänligt!
2023-04-11

  Solstrale VIP
Ja dina ord är så sanna. Våra ord är vårt liv, där kärleken och sanningen tar sina uttryck!
2023-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ordens betydelse i våra liv.
2023-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP