Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Jag:andet

 

-

Ibland kan det vara svårt att veta om det man skriver är för att uttrycka något av sig själv, eller för att tillfredsställa ett jagande efter bekräftelse för ”jag:et” (egot) genom ”likes” och vänliga kommentarer.

 

Det första som är ett genuint uttryck leder ofta till det andra, i den aspekten att uttrycket uppskattas av många. En fälla att vara medveten om så att inte ”jag:andet” tar över, och kanske sakta och smygandes leder till denna övergång.

-




Fri vers av PFJS
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-09 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS