Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Ett levande ekosystem

 

-

På oss och i oss

Finns organismer

Som i symbios gör

Oss till vad vi är

En del av naturen

Alltid närvarande

På oss och i oss

Något att minnas

När vårt tänkande

Separerar oss från

Den levande natur

Vi alltid är.

-




Fri vers av PFJS
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-04-09 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS