Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tankens kraft

 

-

Till fjärran kan föra dig bort

Få saker att te sig verkliga

Spelar spekulering som sport

Oavsett grad hur märkliga

Görs ingen indelning av sort

Om realistiska eller sagolika

Likgiltigt för denna transport

-




Bunden vers av PFJS
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-04-09 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS