Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


NU

 

-

Flytande

Bär det oss

Från första

Andetaget

Till sista

Evigt här

Där vi

Endast är

Dåtiden

Framtiden

Finns bara

I sinnets

Minnen

Och tankar

Kan inte

Hittas här

Där nu

Endast är

-




Fri vers av PFJS
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-04-09 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS