Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Sluttande ord

-

Skrivandet kommer som det vill

Orden åker ut hit och dit som de vill

Ingen ordning att leta efter när de vill

Forsa ut obehindrat oavsett vad lille du vill

Djupets flöde kan inte härmas även när du vill

När tempot sjunker börjar tankar viska orden de vill

Slut på fingrarnas dans säger att de inte längre skriva vill

Nu när tankarna tagit över och styr showen helt så som de vill

-




Fri vers av PFJS
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-10 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS