Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan tär

Äter upp tiden

Långsamt

Vi känner oss

Sega och less

Väntan är

En evig tid

Väntan




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-13 07:52



Bookmark and Share


  Susen VIP
Väntan kan vara tung
2023-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP