Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ditt hjärta brister laga det med näckens klister...


Näcken.


Jag andas in med djupa andetag,
luften är så ren och klar som den bara kan vara efter rejält åskväder.
Jag vandrar ensam i skogen
och det regnvåta gräset smeker mina bara fötter.
Mitt inre vibrerar i takterna till en ensam fiol.
En polska blandat med sorl och brus från forsande vatten.
Takten i polskan minner mig om en het kärlekslek
ett ljuvligt misstag,
En natt så våt och het
fylld av de ljuvaste drömmar en kvinna och man kan skapa.
Jag stannar.
Och försiktigt lägger jag handen runt mitt högra bröst, jag andas och minns med hetta kyssarna han placerade där.
Jag minns hur tungan spelade runt bröstvårtan
och hur kyssarna sedan vandrade neråt för att möta mitt våta sköte. Med tårar på min kind biter jag mig blodig i läppen
Nu kniper jag hårt om mina nu styva bröstvårtor och skyndar på ner till forsen hett pådriven av mitt bultande sköte.
Där brusar forsen svart och vild.
Jag kryper upp på en hala våta stenen.
Forsens vatten är så djupt och svart
Den speglar tomheten i mitt inre.
Då ser jag honom mannen som lekt med mitt hjärta.
Han sitter på andra sidan forsen med fiolen tätt tryckt mot hakan. Stråken spelar på strängarna.
Svetten glänser i hans panna.
Han är naken och gör ingen för att skyla sin nakenhet.
Hans styva penis dansar till tonerna.
När hans eldiga blick möter min tror jag mig se kärleken i hans ögon.
De är bedjande och välkomnande.
Men så plötsligt biter rädslan tag i mitt sinne...
rädslan för forsens vatten
rädslan för orden i byn
för människors elakheter
men så besinnar jag mig
Ser på näcken han ler mot mig ..
hans toner når mitt sinne
jag fylls av den sorgsenhet
den magi som bara döden kan ge ett brustet hjärta.
Och sakta låter jag forsens kalla vatten omsluta mig mitt sinne och min kärlek.




Övriga genrer av tessilago
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-08-12 23:49



Bookmark and Share


  Kristallkatten
Väldigt vacker och säger väldigt mycket.....
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

tessilago
tessilago