Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Illusionens väg vi går

-

Från en sak till en ny annan

Byte till det bättre du åtrår

Tänker tankar inne i pannan

Berättar att lycka du då får

Blott en saga som all annan

På en stig i cirklar du nu går

Jakten fångade allesamman

Av kulturen vi har och är vår

-




Bunden vers av PFJS
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-04-11 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS