Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tur eller bur?

-

Tur? Hur?

Vad är dess natur?

Konceptets skulptur,

huggen av kultur.

Motsvarande otur,

skrock eller bara lur?

Bestäms avgörandet från hur,

mönsterseendets procedur?

Bra är tur och dåligt otur.

I sinnets uppdelande bur.

Som smakerna sött och sur.

Upplevelser inom vår inre mur,

Projicerar vi de ut som sakens natur?

Skapandet av tur och uppfattad otur?

-




Bunden vers (Rim) av PFJS
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-11 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS