Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Vakentid

-

Ibland blir det sådär

Sömnlösa nätter

Trötter man är

Men plikten väcker

Fast bara sådär

Segt när man tänker

Sinnet som på bly bär

Kvällen sen händer

Sliter av dina klär

Sängens ljuvhet känner

-




Bunden vers (Rim) av PFJS
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-04-12 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS