Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Något och jag

-

När du sätter dig ner och redan vet allting du vill skriva och säga.

Ingen tvekan finns, meningarna är redan konstruerade.

Från något de kom till ”dig”, vem som skriver är så svårt att säga.

Det som sägas är att ”jag” fick raderna redan serverade.

Underligt kan man tycka, om man vet vem man är då så att säga.

Tack bör uttryckas tycker ”jag” mot någots reflekterande.

Nu fick både det där andra och ”jag” båda ut det som vi ville säga.

 -




Bunden vers av PFJS
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-14 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS