Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ippon

Du fick mig till sist,
du tog mig din jävel
men inte i jodan
där höll jag fortet
men sedan,
då dök du
sen nöp du
i gedan,
en ovan terräng
- poäng.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-14 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Budo! <3 Snyggt diktat.
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP