Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken

Känslan av vår ligger i luften 

En doft av regn och fuktig jord 

Vindens sus är inte längre isande nålar 

Utan bär på en friskhet istället 

 

Tussilago och blåsippor syns

I dikeskanter och skogsbryn

Medan snöhögarna minskar synligt 

 

Själv väntar jag på att isen ska gå

Så att öppet vatten åter syns

Våren är här det känns tydligt

Både i luften och på marken 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-17 06:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den underbara våren som vi så länge har längtat efter.
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP