Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara bra

-Hej hur mår du?
-Jo det är bara bra!
-Jaså det är så illa...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-17 14:42



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tänkvärt! Kanske sa kroppsspråket mer än orden.
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP