Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Trädet vaknar ur sin vintersömn

Nyvaket
med rufsigt hår
syns trädet
där det står

Väckt av
den klara blå skyn
och solens återtåg

Sträcker det
hela sin kropp
i en nymornad
gäspning mot
ljuset och himmelen
opp

Nu kan väl ändå
inget för våren
sätta stopp




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-18 08:34



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Våren går inte att stoppa.
Fin harmoni mellan dikt och bild
2023-04-18

    Lars Gullberg
Vilket fint bildspråk du har.
Du fångar verkligen ögonblicket så igenkännande.

Fint Lottie
2023-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Nej, det får vi verkligen hoppas.
2023-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP