Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst inom oss

Alla bär vi en längtan 

Djupt där inom oss 

En längtan eller önskan 

Som aldrig kommer ut 

Utan den ligger där inne

Djupt i våra hjärtan 

 

Längts inne i själen 

Det är platsen där den bor

Och har vi inte denna längtan 

Så känns livet tomt och trist

Då fyller inget våra tankar 

När vi måste orka lite till 

Så ta vara på det du känner

Där i djupet av dig själv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-19 06:45



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Fint beskrivet! Ja vad vore livet utan längtan och drömmar
2023-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Att känna längtan kan vara en drivkraft som bär oss genom svårigheter.
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP