Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vardagen sker mirakel

En god natt full av vackra drömmar 

En dag som ger nya minnen 

Ett hjärta fullt av kärlek och omtanke 

En vardag som andas glädje 

Det är vad jag önskar mina vänner 

Varje dag och varje natt

 

För det är i det lilla 

Som det stora verkligen sker 

Även om vi ibland glömmer det

Så ta till vara stunden som är

För I det långa loppet 

Är det så vi skapar minnen

Som vi senare kan se tillbaka på 

Och le åt det vi upplevde där och då 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-21 06:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fint att reflektera över dina ord! Många kan verkligen behöva dem i dessa hektiska tider! Bra skaldar!
2023-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att leva med öppna sinnen, där detaljerna är delar av helheten som ger bestående minnen.
2023-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP