Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår




iskallt ljus från solen
jag ser genom
en frostsprängd kristall
asfaltsblommor slå ut, som
färgade av en prisma
tänk att hålla alla färger
på en kvadratcentimeters yta
utan att ens veta om det




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-21 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP