Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kaffe i Bersån

Jag tar en kaffe i bersån
Den prunkar och jag är den mån
Det friska vattnet är från ån
Som ger mitt kaffe smak till rån

En cigarett man tackar få
Jag njutning få utav de två
Strax jag till bäcken återgå
Tvärs över grannens vilda rå




Fri vers av Karessera
Läst 543 gånger
Publicerad 2006-08-13 12:37



Bookmark and Share


  Therés
Åh vad fin!
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Karessera
Karessera