Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två personer, ett tema, på rim. Tid: fem minuter. Jag hoppas ni har överseende med alla nödrim.


Försnack

Kom lilla vännen, hit till mig
regnet det piskar mot fönstret.
Snart skall min sperma värma dig,
bilda det rinnande mönstret.

Ja, jag kommer alldeles strax,
mina trosor är redan våta.
Naturens eget profylax,
vi är nog ganska så kåta.

Min pung är rakad, ser du så grant.
Den är len som en mogen aprikos,
nervös jag var, det är sant.
Tänk om den blivit taggig som en ros?

Ja, det var roligt att höra
men tig nu, var tyst!
Jag vill dig mjukt beröra
när du smeker min byst.

Ser du min präktiga stake,
min glänsande plommon är lila,
redo att sväljas av din drake.
Vi kommer nu inte att vila!




Fri vers av Karessera
Läst 446 gånger
Publicerad 2006-12-11 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karessera
Karessera