Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam fjäder

En ensam fjäder låg i gatstenen

Grå och blank med naggad kant

Säg vem har tappat den

 

Var det en skyndande fågel

Som flög för att hitta mat

Flög som om det gällde livet

 

Eller var det en ängel från ovan 

Som sänder en hälsning till oss 

Från någon saknad i livet 

 

Hur det än förhåller sig 

Så ligger fjädern där på marken 

En tappad fjäder i flykten

 

En hälsning från någon vi saknar 

Som vill säga att jag finns kvar

Så länge du tänker på mig och minns

 

Hur det förhåller sig med fjädern

Den grå med en naggad kant

Det väljer du själv vad du tror

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-28 06:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ödmjukt och vackert diktat! Ja vi väljer att se livet så olika. Och man hoppas fler får njuta än de får gråta!
2023-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Djupa funderingar om en fjäder.
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP