Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar i naturen

Hör du hur träden viskar i skymningen 

Nu när fågelsången tystnat

Hör du vad det är de vill berätta 

Är det en saga för att du ska få sova gott 

Är det en hemlighet de vill dela

Med den som tar sig tid att lyssna 

Kanske vill de varna för någon eller något 

Som lurar i skuggornas dunkel

 

Vad träden än vill förmedla 

Där i gränsen mellan dag och natt 

Så är det upp till oss att höra

Att deras sus är mer än bara sus

Ty det finns så mycket i naturen 

Vi aldrig kan förstå fullt ut 

Så stanna upp och lyssna noga

Till fåglars sång och trädens sus




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-24 06:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart och en vacker god tanke att ta med sig!
2023-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om värdet av att lyssna på naturens olika ljud.
2023-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP