Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon älskade att vara hög.

Kaffe är den välsignade drogen för nattugglor som ska upp tidigt på morgonen.

Man verkar som en vanlig och vettig människa som går och lägger sig vid tio.

Överspacklad för att dölja sina spår av trötthet.

Tack.




Övriga genrer av Hedvig Lindgren
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-08-13 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Lindgren
Hedvig Lindgren