Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rofldao.

Jag hatar att äta ensam.
Jag hatar att sova ensam.
Jag hatar att se på film ensam.
Jag hatar att gråta ensam.
Jag hatar att promenera ensam.
Jag hatar att inte sakna någon.
Jag hatar att vara ensam.

Jag saknar en hand i min.
Jag saknar en famn om min.
Jag saknar en mun mot min.
Jag saknar en blick mot min.
Jag saknar ett leende mot mitt.
Jag saknar en kropp mot min
Jag saknar någon.




Övriga genrer av Hedvig Lindgren
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-08-02 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Lindgren
Hedvig Lindgren