Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Judas

Jag har hört det förrut. Det är som ett eko i mitt huvud. Jag tror inte att du förstår när jag säger det.
Jag vill inte ha dig i min närhet. Du får mig att må illa. Du gör mig illa.
Försvinn ut ur mitt liv.
Förstår du inte? Jag älskar inte dig inte längre.

Med röda naglar och röda läppar och blek hud kysser jag honom.
- En judaskyss.




Fri vers av Hedvig Lindgren
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Lindgren
Hedvig Lindgren