Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suicide forever <34567

Jesus, jag hänger mig nu. Kommer du och hämtar mig nu? Kommer du till undsättning till din syster? Oh, Ja. Oh, jag har väntat så länge. Fräls mig med dina healningsformer. Oh, jag har längtat så.

Jag längtar tills jag drar snaran runt min hals och slipper denna kalla elaka värld. Tills jag hoppar från den korta pallen med snaran runt min hals.
Nu har jag skickat iväg mitt avskedsbrev till alla mina kontakter.
Ett elektriskt avskedsbrev.




Fri vers av Hedvig Lindgren
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Lindgren
Hedvig Lindgren