Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN VEDERVÄRDIGA VERKLIGHETENS BEDRÄGLIGHET

Umgängesliv tröttar,samma clowner
hela tiden med sina pajaskonster som
med rätt urval av umgänge,rapp tunga
och yttre fördelar nästlar sig långt in
i samhällshierarkin medan de bedrar
och förskingrar sanningen och smita
undan ansvar som de skylla på andra
medan alla är lika falska som den konst
vilken försöker efterlikna verkligheten.

Det stora bokförlaget ger ut poesi av
unga söta flickor utan poetiskt värde,
mer än som bekräftelse på förlagschef-
ens köttsliga begär


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2023-04-24 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP