Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMÅPÅVEMAFFIAN SOM MEDBORGARLÖFTE ÅT POLISEN

När kriminella intellekt avger sk medborgarlöften
till polisen kan ingen medborgare känna sig trygg,
inte ens de som själva avger dem,
dessutom finns risken att polisen omedvetet eller
medvetet medverkar till brott och ett medborgar-
löfte som älskarinna åt polisen är kanske lite väl
vågat ur rättssäkerhetssynpunkt där risk föreligga
av att fler poliser begår självmord.

Grannsämjan är inte helt harmonisk i alla kvarter
och jag tycker inte om att grannen kastar ögon på
min fru så jag ska ringa polis och misstänkliggöra
denne för allt möjligt och det finns alltid någon
som är avundsjuk och svartsjuk på någon för att
inte glömma religiösa och politiska motsättningar.




-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2023-04-25 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP