Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om yttrandefriheten


Öppen kanal


Att få pröva sina vingar
oavsett om man faller

Att få gå på skakig lina ibland
och söka tolka sånt man ser
och hör på eget sätt

Att få göra sitt eget avtryck
i konsten är väl alla och
envars rätt

Det är svårt att se det hela
på något annat sått

Även om man själv inte alltid
uppskattar allt man ser

Är ändå yttrandefriheten
värd så mycket mer













Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-26 08:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja yttrandefriheten är viktig. Men ibland kan lite självkritik efterlysas. Man måste inte håna och plåga andra även om man får.
2023-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Och rätten att BLOCKERA.
2023-04-26

  Kungskobran VIP
Även rätten att kritisera omfattas av yttrandefriheten
2023-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Men hör finns alltid suspekta element som med magistrala brösttoner försöker pådyvla andra ett visst sätt att skriva. Ungefär som bandet bob hund sjunger: "Nu ska vi dansa efter min pipa."
Dessa ljusskygga varelser drar sig inte för att håna dem som vägrar att underordna sig poesipåvedömet.
Själv sätter jag en ära i att trotsa dem.
De ska inte lägga sig i.
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP