Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smarta tankar

 

Smart!

Att vara smart!

Löser krångligheten i livet!

 

Det var inte jag i mitt liv… bara dum!

 

Smartare!

Att vara smartare än andra!

Bygger en säker väg till framtiden

 

Det tänkte inte jag på!

 

Att vara smart!

Kräver

Att leka med elden omkring sig

 

Att vara smartare än alla andra

Kräver

Tålamod förnuft och förståelse

 

Det kan kosta individen livet

Det kan ta hårt på kraften

Det kan krångla mer än vad man har räknat med

 

Smart är att inte utnyttja sin makt

Smart är att inte ser förnedrande på andra

Smart är att tränga andra i hörnan

 

Vägen till friheten talar vara smart

Vägen till drömmen kräver att tänka smart

Vägen till lyckan går genom de smarta tankarna

 

Smarta andetaget!

Smarta steg!

Smarta pengar!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-04-26 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP