Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från prolog till epilog


Visst fanns sådant
man helst velat glömma

Liksom annat
man gärna velat
fortsätta att komma ihåg

En allmän mänsklig sanning
som väl kan sägas gälla
från prolog till epilog

Att en människa
i detta avseende
inte alls kan sägas vara unik

Utan faktiskt är en annan
människa rätt lik






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-26 09:21



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja om vi tänkte på det lite oftare så kanske vi hade lättare att acceptera varandra.
2023-04-26

  Kungskobran VIP
Människans eviga sång från preludium till postludium
2023-04-26

  KYREUS of Sweden
aka
Homo Sapiens
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP