Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa världar


Medvetandet
var en överväldigande överraskning
som böljade genom universum
och byggde alla dessa världar
i det bleka synapsljuset
mellan galaxhoparna,
och Björks All Is Full Of Love
dråsar runt,
slår i väggarna med full kraft

Överraskningen överraskar något
som är sin egen överraskning,
balanserande på två ben
eller tågets mycellerande räls

Tiden ger mig chansen
att förbifartsögna
alltets väldiga kosläpp,
splittrat i myriader plötsliga identiteter,
fradgande på millennierna,
och alltet vibrerar fortfarande
i sitt medvetandes chockvågor




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-26 19:34



Bookmark and Share


    Hoddmimer
Eller hur. Vi är satta att dokumentera detta. Oöverblickbara. Skänker ödmjukhet.
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP