Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bye bye Bore

Grå dager och låga moln

Blöt asfalt under skorna 

Slask längs vägrenarna

Och tunga sinnen på folk

Alla vill att kung Bore

Ska släppa sitt grepp

Och låta våren dansa in




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-27 06:44



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja låt våren dansa! :)
2023-05-02

  Susen VIP
Längtansfullt. Fint fångat
2023-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP