Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
21 februari 2022


Tanken är en konstnär

Den fysiska världen vi ser
är tankens utseende.

Tanken är en konstnär
som målar världen vi ser
och allt är ett självporträtt.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-04-26 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP