Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helhetsbilden


På kudden ”breve”

I skrivande stund
faller bitarna
ibland på plats
I bästa fall också
en form av lugn

När orden
får tolka
tankars flykt
om så bara
en liten stund

När man tycker
det saknas helhet
i allt det man själv
nyss skrev
Och plötsligt
får syn på just det
ordet
Bland de ord
man svängt sig ” me”

Det som
hela tiden legat
där och snusat

På kudden ”breve”










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-27 08:10



Bookmark and Share


    Max Poisé
Det blev som en godnattsaga idag. Tack för den
2023-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Det är fina ögonblick i skapandeprocessen.
2023-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP