Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrynkligheten


Tiden tillåter inte tanken,
tiden tillåter inte känslan
att pocka på

Vi reser mellan tandborstar
och varmskrynkliga lakan
kylskåpsdörrar och Netflixskärmar

Allt handlar om den där lilla gropen
i sängen där vi placerar våra drömmar
Om vi tar dem med till dagen som följer
eller om de blir kvar i slutet ide.

Så länge inte lakanen blir kallskrynkliga
är allt möjligt




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-27 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP