Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du



Tänk om vi har två av allting

tänk då är vi två om allting




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-28 15:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Där kanske Ying
o Yang kommer
väl till pass i det
Tankesättet?
;)
2023-05-02

  Respons VIP
Omärklig men betydelsefull förskjutning av perspektiv och innehåll. Spännande ordat!
2023-04-29

  KYREUS of Sweden
Alla har en tvilling -
själ.....
(vet om det,
eller inte....)
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP