Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tecken



Detta äventyr i mörkret
får mig att tvivla på kärleken
Tiden och strömmen
Livet är laddat med erotik
i slutna rum
där konstens gränslöshet
är strukturer i atmosfären
Osynliga upplevelser
Guds lösningar
är världens framtid
Aktiva minnen
och organiska skuggor
i analyserade energifält




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-04-29 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP