Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänkbara tankar!

 

 

Handla inte mer än du behöver!

Det kan spricka i plånboken!

 

Ät inte mer än vad kroppen behöver!

Det kan leda till fetma!

 

Sitt inte ner mer än du måste!

Det kan spänna på musklerna!

 

Ta inte emot skit från någon!

Det kommer att kännas förnedrande!

 

Måla inte livet som ljus!

Mörka tider är mera än man tror!

 

Älska inte någon för dess utseende!

Hjärta kan ljuga och vilse leda!

 

Skaffa inte barn om du inte kan uppfostra dem!

De kommer att hata de som gav dem ett oönskat liv!

 

Ett barn är en ÄNGEL!

Tills den bli våldtagen av en vuxen man/kvinna pedofil

 

Behandla inte din fru som ett ting och skit!

Drygt nittio procent av världens män brukar göra det!

 

Alla föräldrar inte duger för att vara föräldrar!

Vissa föräldrar förvandlar sina barns liv till ett helvete!

 

Vänner och släktingar delikt skit ha inte dem nära!

De dyker upp bara när de behöver din hjälp!

 

Sträck inte din hand till alla omkring sig!

Det finns de som burkar bita handen och inte tacka för!

 

Lek inte med elden!

Det är farligt och inte klokt av en förnuftig människa!

 

Gå inte ut i onödan!

Det är helgkrig ute på gatorna!

 

Läs inte andras tankar!

Det är någonting privat!

 

Skriv inte dikten med dolda budskap!

Det kan förvirra läsarna och föra dem bort!

 

Hatar du sig själv och världen för en anledning!

Skriv och berätta så kan andra ha nytta av det!

 

Har du tankar som är visdom fulla!?

Dela dem med andra!

 

För en bättre du, vi, oss, jag, de, den. det 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-05-02 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP