Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De ersätts med…

 

 

Min dags aktiviteter

Ersätts

Med sysslolöshet och ordlöshet

 

Min nattsömn

Ersätts

Med vakenhet ensamhet och sömnapné

 

Min rena dikt skrivande

Ersätts

Med slarviga okunniga skrivande

 

Mina tysta texter

Ersätts

Med arga röda texter

 

Mina mogna teckningar

Ersätts

Med barnsliga slarviga målningar

 

Mina finklädda teckningar

Ersätts

Med nakna teckningar

 

Den mogna jag har ersätt mig

Med

Den omogna jag

 

Den kloka jag har ersätt mig

Med

Den dumma jag

 

Den kärleksfulla jag har ersätt mig

Med

Den arga agg hatfulla jag

 

Den glada jag har ersätt mig

Med

Den deppiga dystra tysta jag

 

Orden är det som talar inom mig ut

Aldrig jag!

Aldrig jag!

 

Mig själv blev ersätts av vilda tanka!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-05-03 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP