Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild



Språkets fysiska dimension
eller overkliga förbindelser
och det osynliga rummet
I dödens närvaro är tiden plågsam
Magisk linje
Leka med ödet
är lika meningslöst
som att förstå
sjuka områden
Obehagliga upplevelser
Fysisk analys
Emotionella slavar
som undersöker verkligheten
Blommorna
Brinner för uppgiften




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-05-05 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP