Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE TRE MOTSÄTTNINGARNAS DEMOKRATISKA DIKTATUR

I.
Religiös diktatur.
II.
Kommunistisk diktatur.
III.
Kapitalismens demokratiska diktatur.

Ska vi också börja gagga om människans
lika värde så är det var och ens taxerings-
kalender som avgör individens värde som
mest är olika värderade och mycket sällan
lika.

-
Någon kommentar på det ?

-Nej !

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2023-05-05 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP