Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antagligen inte

Om det gör ont att gråta
kan det vara för att
tårarna är diamanter

(men antagligen inte)




Fri vers (Prosapoesi) av Julia Söderlönn
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-07 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Söderlönn