Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pedofilmedhjälpare är förvaltare över sin offer.


Ensamstående mamma från Stockholm slumområde 88

https://youtu.be/P5yw8ltFcGU

Idag dricker pedofilhärva champagne!

En annat ensamstående invandraförälder skildes från sitt barn.
Först lurar pedofilmedhjälpare förtroende till sig genom sitt jobb i barnomsorg.
Sedan mörkar pedofilmedhjälpare övergrepp på barn.
Sedan hetsar pedofilmedhjälpare traumatiserat barn mot sin förälder.
Sedan lurar till sig godemanskapp under rättprocess mot pedofilen.
Sedan tillsammans med pedofilen påstå att barnvåldtäkt är påhitt och hindrar göra polisanmälning
Sedan gör pedofilmedhjälpare sabotage under polisförhör
Sedan fixar bekant principlös läkare massor med diagnos baserat på posttraumatisk syndrom ( från ”påhittat våldtäkt” .
En bekant tipsat att löna pengar från offer (med hot att ta livet av sig) utan att betala tillbacka
och vipps - bekant principlös advokat fixar papperna till förvaltaskapp för pedofilmedhjälpare,
Österåkers kommuns överförmyndarnämnden med stor glädje hjälper till.

Attunda tingsrätt godkänner

Pedofilmedhjälpare är förvaltare över sin offer.




Prosa av izabella wallin VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-08 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP