Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Snart dör de olycksaliga
som ej fått samma utfästelser
som vi andra skapta
trots vårt lika värde
Hann ni njuta
av den korta stunden?
Farväl




Fri vers av Ladylove
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-08-13 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ladylove