Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöder

jag går i en
blödande höst
med min själ
i handen;
en skimrande
vit duva
grönskan, nu
som en
rostsprängd
labyrint
den andas
genom
mig, som
om jag
var gjord
av samma
lövverk
jag går
igenom
en skog
som växer
ur mig




Fri vers (Fri form) av Knark VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-14 00:20



Bookmark and Share


  kriya
jag går
igenom
en blödande
skog med.
en själ i
min hand
som växt
ur mig


dikter jag älskar
måste jag bara
göra så med om
du ursäktar

2023-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP