Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt


Allt är så konstigt
orkar snart inte med det längr




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-16 09:02



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bra formulerad utmattni
2023-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP