Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomt dokument

 

 

Tomma steg

Tomma andetaget

 

Tomt dikt

Tom teckning

 

Tomt hjärta

Tom hjärna

 

Tom dröm

Tomt liv

 

Tom hav

Tom skog

 

Tomma tider

Tomma tankar

 

Tomma rum

Tomma sägner

 

Tom glas

Tom talrik

 

Tom frys

Tomt kylskåp

 

Tom plånbok

Tomt konto

 

Tomma vänner

Tomma grannar

 

Tomma skolbänkar

Full packade vapen förråder

 

Tomt land

Tom värld

 

Tom religion

Tom ideologi

 

Tomma kyrkor

Fullsatt moskéer 

 

Tomt paradis

Fullpackat helvete

 

Människan lever sin existens på tomheter!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-05-17 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP