Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bussen



Sök sanningen om natten
där stark smak av närvaro
under långdragna konvultioner
blir rosa under
Mogna frukter
i trygg värme
Erotiska lösningar
när tiden försvinner
i rummet
En kemisk process




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-17 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP